www.phoenixfotoklub.dk      Mail: phoenixfotoklub@gmail.com

 

Har du fået et kamera i julegave?  Har du et kamera liggende som ikke bliver brugt?  Så er dette måske lige noget for dig.  Vi er en lille gruppe på 4 personer som meget gerne vil starte Phoenix Fotoklub op i Gadekæret. Vi elsker at fotografere og udfordre vores kameraer, for at finde ud af hvad vi kan gøre for at få så optimalt et billede som muligt.

Kunne du tænke dig at være med til at løse knuden… at være med til at sørge for at vi vil få den bedste fotoklub. 

Vores intentioner er at blive medlem af Region Nord Foto, en sammenslutning af fotoklubber, derfra kan vi trække ekspertise, såsom dommere, undervisere osv.  Der afholdes også konkurrencer i RNF som vi selvfølgelig også vil deltage i,når vi kommer så vidt.

Vi vil afholde klubaften på onsdage fra kl. 19.00– ca. 21.00.

Vi vil tage på ture, diskutere foto, snakke om teknik, lave billede redigering…. og udfordre hinanden ved interne konkurrencer/stafetter, så vi hele tiden kan lære lidt mere.

Så syntes du at dette er noget med bid i….. om du er helt grøn eller prof, så er du velkommen i  klubben. Vi kan alle lære af hinanden, og dermed blive bedre til at tage de gode fotos. Og for at slå helt fast…. Der er intet kamera der er mere rigtigt end et andet…

det bedste kamera er det        DU HAR MED DIG !!!

 

Er DU nu blevet bare en smule interesseret, så er du velkommen til at ringe eller skrive for yderligere information.  Vi glæder os til at høre fra dig og til vores fremtidige hyggelige samvær med vores fælles interesse.

                      Kontakt:  

                                            Ken Jensen                 21754104

                                            Bjarne Møller-Olsen     60785218

                                            Mail: phoenixfotoklub@gmail.com